Foto van Foto, uw oude foto's als nieuw.

Foto van Foto, uw oude foto's als nieuw.

Een foto van foto. Wanneer u geen negatief of digitaal bestand meer heeft van een foto en u wilt er toch graag extra exemplaren van gemaakt hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres om een foto van een foto te maken.
De foto's kunnen op hetzelfde formaat worden bijgemaakt, maar u kunt de afmeting natuurljk ook aanpassen.

Waarvoor foto van foto

Vaak hebben mensen nog een oude foto van bijvoorbeeld hun ouders, hun huwelijk, of een andere plechtige gelegenheid waar slechts één foto van is. Het is nu mogelijk om van deze foto een andere foto te laten maken we maken dan een kopie van uw foto. Met onze professionele apparatuur is het mogelijk om een foto van een foto te maken. Een foto van een foto wordt erg vaak gebruikt als bedankje voor iemand. Deze foto’s zijn dan niet slechts een scan van de oude foto, maar een exact kopie. Ook is het leuk om een oude foto van een foto te maken die slechts 9x13 is, en deze dan te vergroten tot een foto van 20x30 die u kunt inlijsten. Dit is bijvoorbeeld een ontzettend leuk verjaardagscadeau.

Foto van foto formaat

Indien u ook van een oude foto een foto wilt laten maken dan is het mogelijk om de nieuwe foto in verschillende formaten te laten afdrukken. Zelfs als een foto erg klein was, kunnen we er  een grotere foto van maken. Daarnaast zijn diverse formaten mogelijk, hoe groot de foto kan worden, hangt af van de kwaliteit van de oude foto. De prijzen van een afdruk van een foto van foto verschillen per formaat.

Vragen over foto van foto

Indien u informatie wilt over prijzen of over het bestellen van een foto van een foto, dan raden we u aan om contact op te nemen met ons bedrijf. U kunt telefonisch contact opnemen, maar het is ook mogelijk om gewoon eens langs te gaan. U kunt hier ook vragen naar een digitale retouche van een foto van een foto. Hierbij worden storingen van een foto verwijderd. Stel u heeft een foto van een overleden dierbare maar de foto is ontzettend beschadigd doordat er een grote koffievlek op zit, dan is het mogelijk om via een foto van een foto en retouche deze storing uit de foto te halen.

Is uw oude foto beschadigd? Dan kunnen wij de foto bewerken/retoucheren, zodat deze weer als nieuw lijkt.

Ook kunnen we gedeeltes uit reeds bestaande foto's reproduceren, of bijvoorbeeld van een kleurenfoto een zwart/wit- of sepia-afdruk maken. 

Ook een foto laten bijmaken of bewerken?

Voor meer informatie bel of email ons. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnen lopen.