Foto voor uitvaart of condoleance

Met zorg en persoonlijke uitleg, en in overleg , kunnen we voor u snel een foto voor uitvaart of condoleance regelen. 

Vaak is er alleen slechte foto, of een vakantie kiekje van de overledene . Deze foto's kunnen we vaak bewerken en er een mooi en waardige portretfoto van maken voor op de kist, of bij de condoleance. Waarbij de condoleance foto vaak iets kleiner gemaakt wordt.  Al wat oudere en beschadigde foto’s kunnen we weer voor u opknappen waar nodig. ook kunt u deze gebruiken voor de overlijdenskaarten en bedankkaarten.

In onze winkel hebben we heel veel lijsten , speciaal voor een uitvaart op voorraad, vraag gerust naar de mogelijkheden, maten, passepartouts of ons speciale glas. 

Denk nog even aan het volgende. 

  • Als het lukt, kom zo snel mogelijk met de foto langs in onze winkel. Soms is het nodig wat meer tijd te nemen voor het beste resultaat.
  • Liever hebben we niet dat u zelf aan de foto gaat knippen, vaak is de foto dan niet in de juiste resolutie die nodig is om de foto op de gevraagde maat af te drukken.
  • Breng wanneer u dat heeft het meest originele bestand mee. Dan kunnen we het beste resultaat verkrijgen.
  • Foto’s die naar u toegezonden zijn via Whatsapp of Facebook of verkleind via Email zijn vaak te klein van resolutie om deze op een mooie kwaliteit af te drukken.

U kunt tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.