Fotograaf op locatie Landal Aelderholt in Aalden

Bent u op vakantie met uw gezin, een gezellige midweek of weekend weg met de familie? Wat is er dan leuker dan een mooie foto te laten maken van het samen zijn, iedereen bij elkaar, een uniek moment. Landal Aelderholt is een mooi vakantiepark gelegen in het pittoreske dorpje Oud-Aalden. In deze prachtige omgeving komt u helemaal tot rust. Ook een geweldige plek om fotos te maken op locatie, een familiefoto, eventueel in of om het park.

Een blijvende herinnering aan een gezellig samen zijn, een feestje ,een familieuitje, het moment voor een fotoshoot.

Omdat we regelmatig familiefoto's maak op diverse vakantieparken in de buurt, weten we ook de juiste plekjes voor u te vinden voor de mooiste fotoshoots op deze locaties. 

Het Landal park Aelderholt in Drenthe ligt trouwens in een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. In de omgeving zijn er vele leuke dagtripjes te maken, zoals het Wildlands Dierenpark Emmen of het Boomkroonpad, waar u kunt wandelen tussen de toppen van de bomen. En altijd al eens willen golfen? Dan kan dat ook! Naast Landal Aelderholt ligt de Drentse Golfclub de Gelpenberg en heeft een 18-holes golfbaan, met veel les- en oefenfaciliteiten. 

Nieuwsgierig geworden?

naar de mogelijkheden van familie of gezinshoots op Landal Aelderholt, vraag of mail ons vrijblijvend voor de mogelijkheden!