Fotografie op maat , juiste stijl en materiaal

Fotografie op maat , juiste stijl en materiaal

Fotografie op maat, als wanddecoraties voor thuis of in uw bedrijf …...

De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Naast onze standaard formaten, en foto prints, maken wij ook fotografie voor u op maat. Een speciale foto, op een speciale plek, op materiaal dat bij het interieur past, met de juiste bewerking, en in de juiste maat, een perfect passende wanddecoratie. Bij deze werkwijze wordt er passende fotografie gemaakt. Dit betekent dat we vooraf eerst in overleg met elkaar kiezen voor een concept, zodat de fotografie daarop afgestemd kan worden, en het uiteindelijke resultaat perfect past in uw interieur.

Hieronder enkele voorbeelden ;

Fotografie op maat , juiste stijl en materiaal

Een blikvanger in de ruimte

Op de foto een voorbeeld van De RONDE vorm, is lekker speels en past goed bij deze moderne inrichting. Het materiaal is hoogglans wit geeft een mooi effect van de glans in de witte partijen en het matte van de foto. Doordat het een paneel is dat strak tegen de muur komt, krijgt het een luxe uitstraling. Door overleg is het hier, bij het fotograferen, al wel rekening gehouden met de compositie zodat deze te printen was op een ronde vorm. Zo wisten we zeker dat de foto ook zou passen bij de verwachting. Bij het uitzoeken kunnen we de foto al in een RONDE vorm laten zien, eventueel als in een foto van uw eigen interieur, zo kun je goed maat van de wanddecoratie bepalen.
Overigens is bij deze ROND print de kantafwerking aan te passen op smaak: het is te verkrijgen met een aluminium of een zwarte kantafwerking. Het paneel heeft een ophangbevestiging, waardoor hij strak tegen de muur aanhangt.

Meer materialen
Fotografie op maat , juiste stijl en materiaal

Fotografie voor het systeemplafond

Fotografie voor het systeem plafond. Maak van het systeemplafond in uw kantoor- of praktijkruimte één grote afbeelding. De foto wordt geprint op een brandwerend kunststof materiaal. Denk eens aan een tandartsen praktijk , dokters praktijk, een plafond om naar uit te kijken.

Er is ook een uitvoering wat verlicht wordt door LED-lampen. Hierdoor creëer je als het ware een lichtkoepel in het systeemplafond. De panelen worden deskundig aangesloten door ons team.

Fotografie op maat , juiste stijl en materiaal

Fotografie voor op uw behang

Hierboven op de foto mijn gefotografeerde werk in het museum Landgoed Mensinge (weckflessen in de kelder ), op behang terug laten komen in een ander deel van het museum. en zo mooi, behang uit een stuk. Het fotobehang is zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven.Heel geschikt om ruimtes te personaliseren. Bij particulieren kunnen de gemaakt foto's met dit fotohang mooi uitkomen in bijv. de slaapkamer, woonkamer en kinderkamer. Voor bedrijven leveren we veelal maatwerk, van klein tot heel groot. Zo wordt deze wanddecoratie gebruikt voor kantoorruimten, bedrijfskantines, gemeentehuizen, scholen, restaurants, hotelkamers etc. Het behang geeft een professionele uitstraling en gaat vele jaren mee.