Fotozaak Marloes fotografie in Beilen

Dewinkel.nl is nu Marloes Fotografie, een fysieke winkel, fotozaak, met levering van dezelfde producten, en dezelfde prijzen ! 

Wij leveren camera's , lenzen , tassen , statieven , en hebben een groot assortiment camera-accessoires. Naast deze producten reinigen we ook camera's , maken we pasfoto's en hebben een aantal fotoprinters staan waarop we tot het fotoformaat 110 breed af kunnen drukken. Voor vragen over de diverse producten kunt u ons altijd bellen (0593-522136) of mailen ( ), of natuurlijk langskomen in onze winkel, waar de koffie altijd klaar staat. 

Internetwinkel Dewinkel.nl is meer dan 10 jaar geleden gestart door dhr Britstra, de vader van Marloes, voor deze 10 jaar bestond de zaak al 20 jaar zonder internetsite. Marloes is daar ooit begonnen, en is later zelf een eigen zaak gestart in de fotografie, waar ze nu al meer dan 20 jaar de eigenaar van is.

De activiteiten van dewinkel.nl zijn inmiddels door Marloes Britstra overgenomen in de vorm van een fysieke winkel met dezelfde producten als voorheen, en uitgebreid met fotografie, die gemaakt wordt in haar eigen studio of op locatie, sociale- en bedrijfsfotografie.