Lijstenmakerij voor standaard lijsten en op maat

Lijstenmakerij voor standaard lijsten en op maat

Wist u dat ons bedrijf al meer dan 20 jaar bestaat uit fotografie en een LIJSTENMAKERIJ ?

Inlijsten voor zowel particuliere als zakelijke klant.

In onze winkel in het centrum van Beilen, hebben we een grote collectie lijsten op voorraad voor de foto's die wij maken, maar natuurlijk lijsten wij ook kunstwerken, posters, schilderijen, etsen, zeefdrukken, reproducties, t-shirts, geboortekaarten, tekeningen, borduurwerken ,diploma's, babykleertjes, enz., u kunt het zo gek niet bedenken of wij lijsten het wel in.

Naast onze lijstenvoorraad en hoek-profielen in de winkel, leveren we ook lijsten op maat tot op de mm, de keuze is zeer groot, we hebben in onze winkel dan ook een ruim assortiment aan lijsten hangen, van classic tot modern.

Aan de hand van voorbeelden, lijstenhoeken en passe-partouts, adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze voor de juiste passende lijst bij uw in te lijsten werk.

Wij verkopen 3 soorten glas; helder, ontspiegeld en artglass (UV-werend). Elk soort glas heeft z'n eigen kenmerken, in de winkel hebben wij diverse voorbeelden liggen, wij adviseren u hier graag over.

Vanuit onze lijstenmakerij leveren we ook passepartouts, een passepartout kan gebruikt worden om een inlijsting beter te laten komen. Wij hebben een groot assortiment (zuurvrij) karton, in veel verschillende kleuren en kunnen allerlei verschillende technieken toepassen om zo het beste, mooiste passepartout voor uw kunstwerk te creëren, voorbeelden van kleur en materiaal hiervan kunt u zien in onze winkel.

De diverse opplak materialen die wij kunnen leveren, zorgen er voor dat uw werk strak in de lijst blijft, waar nodig. Wij plakken op Polystyreen of zuurvrij plakkarton, beide zijn platen die zijn voorbelijmd. We kunnen hierop bijv. uw foto plakken, dit geeft een zeer mooi, strak resultaat. 

Voor verkoop van ophangsystemen (voor aan de muur of aan het plafond), kunt u ook bij ons terrecht, wij leveren systemen van Artiteq.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend advies. Ons adres vind u hier

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor informatie en of advies bel of email ons. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnen lopen om de collectie te komen bekijken.