Lid van het Master Photographers Network (MPN)

Het Master photograper Network (MPN) is een actieve beroepsorganisatie voor professionele fotografen die werkzaam zijn in de portret-, bruids-, reclame-, en bedrijfsfotografie. De MPN is uitsluitend voor beroepsfotografen, die bereid zijn om hun fotografie te laten beoordelen door een internationale jury. De MPN bieden een netwerk voor fotografen waarbinnen zij elkaar kunnen inspireren, informeren, stimuleren en kennis uit te wisselen met als doel het niveau van de creatieve professionele fotografie op een hoog pijl te houden.

Doordat wij actief  lid  zijn van de vakorganisatie de MPN, is Marloes Fotografie steeds weer bezig met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen in de fotografie.
Door het meedoen met seminars en kwalificaties houden we de kwaliteit op peil. Iedere Master Photographer wordt door een internationale jury beoordeeld op zijn fotografie, professionele aanpak en het eindresultaat. Een kwalificatie kan niet gekocht worden waardoor je gegarandeerd bent van kwalitatief hoogstaande fotografie. Marloes Fotografie heeft binnen deze organistatie zowel het Brons- als Zilver Master titel behaald.

Nieuwsgierig geworden naar ons werk, en wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie bel of email ons. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnen lopen, om ons werk te bekijken. Of bekijk eerst eens onze portfolio