Interieurfotografie en fotobehang Invent

En toen kwam er de vraag of ik zijn geliefde Hijkermeer op de foto wou zetten , "graag voor op mijn kantoor, ik voel me enorm prettig op die plek "

Een hele wand, het Hijkermeer op fotobehang. 

Voor het juiste licht moest ik daar meerdere malen heen zodat vanaf het standpunt dat hem lief was, een mooi en kloppend beeld zou ontstaan. 

Invent het bedrijf van Joop, vierde afgelopen voorjaar zijn 20 jaar jubeleum. Vlak daarvoor was het idee opgekomen om de inrichting te gaan veranderen , te restylen. Het idee van Joop , elk kantoor een eigen gevoel meegeven, een groet foto aan de muur die past bij de werkzaamheden binnen het bedrijf. en op zijn eigen kantoor een fotobehang van het Hijkermeer waar hij graag komt. 

De foto van het Hijkermeer heb ik dan ook gemaakt, en hangt nu in zijn kantoor. 

Na de hele restyling, die echt fantastisch uitgevoerd was door Vinke interieur, heb ik nog van het hele interieur, elk kantoor met zijn eigen sfeer, de gang met de mooie lijnen, foto's mogen maken. Een heerlijke opdracht waar ik erg van genoten heb, wat een prachtig kantoor . 

Invent is een bedrijf wat zich ten doel stelt om bij te dragen aan een energie efficiënt, comfortabel en gezond binnenklimaat in de gebouwde omgeving. Het voorkomen van verspilling in welke vorm dan ook, optimalisatie van bouwkunde en installatie techniek , adviseren met het doel: een energieneutrale leefomgeving. 

Ze kunnen trots zijn op hun eigen werkomgeving.