Pasfoto Smilde Gemeente Midden Drenthe

Komt u uit Smilde en wilt u een pasfoto laten maken , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u brildragend? Dan mag u volgens de regels gewoon de bril ophouden. Ook dat is bij ons geen probleem. 

Pasfoto's snel klaar, zonder afspraak. 

U kunt bij ons zonder afspraak terecht voor het maken van een officiele pasfoto, die aan alle overheidseisen voldoet. Dit geldt voor onder andere de volgende officiële documenten:

Rijbewijs

Paspoort

65+ kaart

NS jaarkaart

OV-jaarkaart


Pasfoto’s voor internationale documenten
U kunt ook zonder afspraak bij ons terecht voor het maken van pasfoto's  voor een internationaal reisdocument,
b.v. voor een  Amerikaans paspoort of visum . In ons pasfotosysteem hebben we alle maten van alle landen staan. 


We beschikken over een modern pasfotosysteem, waardoor onze pasfoto’s gegarandeerd voldoen aan alle officiële eisen, en goedgekeurd worden door onze gemeente 

Baby op de pasfoto
Natuurlijk kunt u ook voor een officiële pasfoto van uw baby bij ons terecht. Onze jarenlang ervaren medewerkers zorgen ervoor dat, op een plezierige manier, de juiste pasfoto wordt gemaakt van uw baby.

Gratis

En leuke bijkomstigheid is dat we naast de officiële pasfoto's waar u voor komt, ook GRATIS van u een vriendelijke ,leuke foto van u maken op dat moment als u dat wilt, om eventueel weg te geven. 

Omdat we al meer dan 25 jaar bestaan en ook zolang ervaring hebben met het maken van pasfoto's is het voor ons geen probleem om u de deur uit te laten gaan met een goedgekeurde officiële pasfoto voor uw document , waarbij ook de gemeente tevreden is. 

Parkeren

Komt u voor een pasfoto uit Westerbork , Smilde of andere omliggende dorpen, dan is het het makkelijkst de auto te parkeren achter het gemeentehuis, aan de kampstraat , dan heeft u maar 1 stop. Bent u slecht ter been, parkeer dan voor het gemak de auto op de invalide parkeerplaats tegen over onze winkel, ook aan de kampstraat. 

Ons adres is Brinkstraat 14 in Beilen.