Pasfoto Westerbork Gemeente Midden Drenthe

Woont u in Westerbork en wilt u officiële pasfoto's laten maken, dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres, in onze fotozaak.

Onze winkel zit in Beilen, dicht bij het gemeentehuis, de plaats in de Gemeente Midden Drenthe waar u moet zijn om uw documenten te vervangen. Handig, want zo kunt u voor u afspraak aan bij ons terecht kunt voor uw foto, zodat u in een keer klaar bent, u kunt bij ons zo binnen lopen zonder afspraak

Wij maken maken pasfoto's voor rijbewijzen, paspoorten, id kaarten en visa, ook kunt u bij ons terecht voor sportpassen . Wanneer u brildragend bent kunt u deze gewoon ophouden bij ons, dit is nl toegestaan volgens de eisen waaraan een pasfoto moet voldoen, dus geen blotebillen gezicht zogezegd.

Omdat onze foto's altijd aan alle eisen voldoen, worden deze goedgekeurd bij de gemeente.

Onze openingstijden zijn; maandag van 10.30 tot 17.00 , dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.30 en op zaterdag van 9.00 tot 17.00

U hoeft voor het maken van een pasfoto geen afspraak te maken, en kunt zo binnen lopen tijdens onze openingsuren, de foto's zijn dan klaar terwijl u wacht, zodat u daarna gelijk door kunt lopen naar het gemeentehuis hier om de hoek. Voor mensen die een pasfoto willen laten maken uit Westerbork , Smilde en andere dorpen, is dat erg gemakkelijk, omdat de parkeerplaats vlak bij onze winkel is.

En leuke bijkomstigheid is dat we naast de officiële pasfoto's waar u voor komt, ook GRATIS van u een vriendelijke ,leuke foto van u maken op dat moment als u dat wilt, om eventueel weg te geven.

Omdat we al meer dan 25 jaar bestaan en ook zolang ervaring hebben met het maken van pasfoto's is het voor ons geen probleem om u de deur uit te laten gaan met een goedgekeurde officiële pasfoto voor uw document , waarbij ook de gemeente tevreden is.

Komt u voor een pasfoto uit Westerbork , Smilde of andere omliggende dorpen, dan is het het makkelijkst de auto te parkeren achter het gemeentehuis, aan de kampstraat , dan heeft u maar 1 stop. Bent u slecht ter been, parkeer dan voor het gemak de auto op de invalide parkeerplaats tegen over onze winkel, ook aan de kampstraat.

Ons adres is Brinkstraat 14 in Beilen.

Informatie ?

Heeft u eventueel toch nog vragen, neem gerust contact met ons op