Profielfoto Linkedin, en andere sociale media

Het belang van Social Media wordt steeds groter. Linked-in ,Twitter, Facebook en /of Google+ worden op zakelijk gebied steeds meer gebruikt. Sociale media fotografie is dus ook een belangrijk onderdeel. De waarde van de profielfoto op bijv. linkedin, die je daar gebruikt moet zeker niet worden onderschat. Deze profielfoto linkedin zegt tenslotte iets over je persoonlijkheid, je professionaliteit en dat van je bedrijf.

Kijk eens kritisch naar je eigen profielfoto. Kan die eigenlijk wel door de beugel?

Gebruik je nog steeds die vakantiefoto of de foto met je hond of een die met die drukke achtergrond of juist geen foto! Dan is het de echt tijd om hier verandering in aan te brengen, te kiezen voor een goede, professionele LinkedIn foto. Een profielfoto die jou in het best mogelijke daglicht stelt.

De eerste indruk is belangrijk

Zeker bij Linkedin. Je profielfoto is de eerste indruk die je op (toekomstige) klanten, werknemers, werkgevers en collega’s maakt. Het klinkt allemaal heel logisch en niet erg ingewikkeld. Maar toch zien we dagelijks nog foto’s en profielpagina’s die nog de nodige verbeterslagen kunnen maken.


Het is dan ook erg belangrijk om voor een goede portretfoto te zorgen.

Ben je toe aan een goeie professionele profielfoto/portretfoto voor o.a. linkedin en al uw andere sociale media ?
Of wil je profielfoto's die goed passen bij de sfeer, uitstraling van het bedrijf ? 
Ik maak een mooie serie portretfoto's van je met een professionele, maar met toch ongedwongen uitstraling.

Ook is het mogelijk dat wij het logo van uw bedrijf in de profielfoto meenemen, of juist alleen de kleur van het logo verwerken in de achtergrond, vraag gerust naar de vele mogelijkheden voor Sociale Media fotografie.

Enthousiast geworden?

Door het plaatsen van goede foto's versterkt u de uitstraling van uw bedrijf. En ja, we komen ook bij u langs wanneer u nieuwe foto's wil hebben voor drukwerk of een website. Zullen we het er eens over hebben?