Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie, alles wat een bedrijf aan beeld nodig heeft tav website, drukwerk, reclame, social media etc. kunnen wij verzorgen Dus een compleet pakket aan fotografie. Product foto’s | Portretten van personeel | Productie | Gebouwen en werkruimtes | etc Dit vraagt om een duidelijk en gestructureerd overleg en planning. Beeld is een toegevoegde waarde, maar alleen dan wanneer het op de juiste wijze gebruikt wordt.

Alle bedrijven hebben een eigen identiteit, een uitstraling. Deze fotografie wordt uitgevoerd op basis van een specifieke opdrachtomschrijving en offerte. In het voortraject vinden er overleggen plaats om de wensen en doelstelling van het bedrijf te bepalen. Dit is uiteraard van invloed op de fotografie.

Opnamen kunnen zowel in onze studio als op locatie worden gemaakt.
Voor het maken van studio opnamen beschikken wij over een grote professionel ingerichte studio. Wij zijn daarom niet alleen in staat opnamen van hoge kwaliteit te leveren maar kunnen ook producten van grote afmetingen fotograferen. Bijvoorbeeld meubelen als kasten of bankstellen.

Productfoto's en bedrijfsportretten maken wij zowel in de studio maar kunnen uiteraard ook op locatie worden gemaakt. Reportage- en sfeeropnamen voor bijvoorbeeld uw website worden veelal geschoten op locatie.

De door ons gemaakte opnamen kunnen op verschillende manieren worden aangeboden: opgeslagen op CD of DVD en afdrukken op fotopapier, rvs, canvas, vlaggendoek, plafondplaten, of zeildoek, enz vraag gerust nar de vele mogelijkheden

Voor een afspraak bel of email ons. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnen lopen. Of bekijk eerst eens onze portfolio.

 

Enthousiast geworden?

Door het plaatsen van goede foto's versterkt u de uitstraling van uw bedrijf. En ja, we komen ook bij u langs wanneer u nieuwe foto's wil hebben voor drukwerk of een website. Zullen we het er eens over hebben?