Trends in het nieuwe printen, onze producten

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Prachtige wanddecoraties en prints …precies zoals u ze in gedachten had.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de standaard formaten van producten zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Photo Blocks

Photo Blocks zijn massieve MDF fotoblokken om neer te zetten in de kast of op een plank aan de muur of om op te hangen. Een Photo Block is een modern alternatief voor een fotolijstje en daardoor een leuke woonaccessoire. De Photo Blocks zijn leverbaar in alle standaard foto formaten vanaf 10 x 15 tot en met 30 x 45, dus zowel vierkant als rechthoekig .Deze Photo Blocks zijn ook los verkrijgbaar, voor een eventueel eigen gemaakte foto.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Populierenhout 18 mm

Populierenhout is een erg mooi materiaal om te bedrukken vanwege de warme kleur. Populieren hout heeft weinig noesten wat een natuurlijk een egalere print geeft. Naar wens worden de platen behandeld met een White Wash. Deze wanddecoratie is uitermate geschikt voor een afbeelding op hout met een natuurlijke uitstraling, en dat zonder vervelende naden. De panelen zijn 18 mm dik en hebben op de achterzijde verzonken ophang ogen.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Leatherbond 3 mm

Het Leatherbond paneel is een moderne combinatie van dibond aluminium waarop het softe Art Leather verlijmd wordt. Doordat wij direct op het kunstleder printen blijft de leernerf duidelijk zichtbaar en behoudt het mooie Art Leather de unieke soft touch van het leer. De panelen zijn 3 mm dik en aan de achterzijde voorzien van een luxe aluminium ophangframe, zodat het paneel een stukje van de muur afkomt, en er daardoor diepte werking ontstaat.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Acryl

Laat uw gemaake foto op Acryl printen. Door de mooie glans en het diepte-effect krijgt uw foto een zeer exclusieve uitstraling. Uw foto op acryl wordt met een gratis ophangsysteem geleverd, dat perfect bij het materiaal past. Ook leveren wij ook een luxe-uitvoering, er wordt dan een plaat aluminium achter het hoogwaardige acryl verlijmt, daarop wordt een onzichtbaar ophangprofiel gemonteerd. Hierdoor lijkt het alsof de print “zweeft” op de wand.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Aluminium

Een strak effect, uw foto op geborsteld aluminium, deze krijgt een bijzondere uitstraling doordat het wit in de foto de kleur krijgt van het aluminium, deze print op geborsteld aluminium is voor binnen- als buitengebruik geschikt. Ook leveren wij prints op wit aluminium, hierbij blijft het wit in de foto juist wit, met behoud van het strakke stoere effect. De print wordt geleverd incl. een gemonteerd ophangprofiel aan de achterzijde, waardoor de foto iets van de wand komt.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Canvas

Een mooi canvas doek blijft een bijzonder sieraad voor aan de muur. Er zijn diverse diktes aan spieramen om het doek op te spannen. Wij bieden u de keuze uit een 2 cm dik spanraam of het 4 cm dikke blokraam. Het 4 cm dikke raam maakt de weergave indrukwekkender, stoerder en onderscheidt zich daarmee van de "gewonere" canvas look. Voor een wat groter doek is dit een echte aanrader voor wat betreft de stevigheid die zo n doek nodig heeft.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

HEXAGON

Hexagon is wit Dibond 3mm dik. Een erg trendy vorm! Uw foto wordt geprint dmv. een UV directdruk rechtstreeks op de metalen plaat. Het is een matte witte Dibond, met natuurlijk uitstraling. Door de UV harding behouden de kleuren een lange levensduur, dus ook erg geschikt voor vochtige en natte ruimtes. Het Hexagon dibond wordt geleverd met een aluminium ophangprofiel en is verkrijgbaar in de maten: - 30 cm - 45 cm - 60 cm - 75 cm en 90 cm

Trends in het nieuwe printen, onze producten

FOTOBEHANG

Het fotobehang bestaat uit een stuk zo heb je geen behangbanen en naden in het behang, behang dat je in zijn geheel op de muur plakt. Het is erg sterk en door de fijne structuur worden de prints op het behang haarscherp afgebeeld. Een persoonlijke tint geven aan je huis of op kantoor ? Denk eens bijv. aan een oude foto van vroeger , mooi zwart wit, een landschap waar u graag op uit zou willen kijken, of een plek waar je graag komt.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

FOTOACRYL

Bij een foto achter Plexiglas wordt de foto direct achter Plexiglas verlijmd. De zijkanten van het Plexiglas zijn erg mooi gepolijst waardoor er een prachtige lichtinval op de foto ontstaat. Uw foto of afbeelding wordt in de allerhoogste kwaliteit op ultra glad papier geprint. Door de verlijming achter het Plexiglas komen kleuren als het ware tot leven. Op de achterzijde is de foto beschermd door een grijze backing. Het Plexiglas fotoblock van 3cm dik is bedoeld om neer te zetten.


Trends in het nieuwe printen, onze producten

Aluminium met pootje

Wij kunnen uw mooiste bedrijfs- of productfoto op aluminium printen en leveren dit af met een prachtig afgewerkt voetje. Dit product wordt geleverd vanaf de maat 15x20cm t/m 20x30cm. Ook kunnen we voor u de gehele opmaak verzorgen.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Div produkten

Fotoboekjes, fotoblocks, harmonicamapjes, portretboxen, dit is nog maar een greep uit de vele produkten die wij u kunnen leveren. Zoekt u een speciaal produkt uw foto, of fotoserie, of een mooi produkt voor uw bedrijf, vraag eens naar de vele mogelijkheden op maat.

Trends in het nieuwe printen, onze producten
100%
min
40%

Hout

Een unieke weergave van uw foto met een print op hout. Door de structuur van het hout krijgt uw foto een bijzondere uitstraling. Het hout is te bestellen in twee varianten; een waarbij we de foto rechtstreeks op het onbewerkte hout printen en een variant waarbij er een houten rand zichtbaar is. De grote voordelen van een print op deze houtsoort is dat deze geen noesten bevat. Hierdoor zit u met bijvoorbeeld een portretfoto op altijd goed, nooit noesten in het gezicht.

Trends in het nieuwe printen, onze producten

Rond

ROND; anders, eigenwijs en opvalllend, iets nieuws aan de muur! ROND is uniek in de wereld van de foto afdrukken. ROND is verkrijgbaar in
hoogglans wit, beton en hout. Er is veel te doen met ROND. In combinatie met strakke vormen is ROND een heel prettige vorm. Het geeft lucht en hangt natuurlijk nooit scheef. Een mooi portret, voor in uw bedrijf, een kinderfoto, uw mooiste reisfoto of landschap het kan allemaal op ROND.

Zijn er nog evt. vragen ?

Meer weten over prijzen en maten, mail of bel ons gerust , dan kunnen we u vrijblijvend van meer informatie voorzien.