Fotografie voor Pinksky interieurontwerp

"Het is mijn doel om een ruimte te creëren waar iedereen zich goed in voelt. " Renske ontwerpt interieurs voor mensen die op zoek zijn naar een mooie, ruime en comfortabele plek om in te wonen of te werken. Een interieur met samenhang, bewegingsruimte, rust en karakter. Een interieur die laat zien wie je bent of waar je voor staat. 

Afgelopen week is haar website Pink Sky online gegaan, aan Bs connect was de eer om een mooie website te maken van het strakke ontwerp van Rik Bakker. En Renske vroeg mij de fotografie te doen voor het gedeelte Beilen en haar portretfoto . 

Denk dat het een erg relaxte website is geworden , met mooie rustige kleuren. 

Renske : "Als ik een ‘pink sky’ ofwel prachtige roze lucht aan het begin of einde van de dag zie, ervaar ik een gevoel van ruimte en schoonheid. Dat gevoel wil ik mensen laten ervaren in de ruimte waar ze leven, werken of op bezoek zijn " 

Met haar achtergrond als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut heeft ze geleerd om goed te luisteren en te analyseren. Met haar creatieve kant en kennis uit haar opleiding tot interieurontwerper zet ze deze informatie om in een ontwerp die de functie en de juiste sfeer voor de ruimte vertegenwoordigt.